Om oss

Savanni.com - Nordisk webbshop

Företag: Savanni Group Oy Ltd, FO-nummer 3174090-9.

Savanni.com är en finsk nätbutik. Företaget grundades i Helsingfors 2001. Alla beställningar packas och skickas från vårt lager i Esbo, Finland, och kundtjänsten är också baserad i Finland. Vi använder finska posten för leverans. Fördelarna med vår webbshop är billiga och snabba leveranser, säkra betalningsmetoder och en vänlig och effektiv kundservice. Vi anser att god service är den bästa reklamen!

Smycken och piercingsmycken online

SMYCKEN PÅ NÄTET - Savanni erbjuder ett brett sortiment av smycken online. Savannis smyckesutbud online omfattar piercingsmycken, örhängen, halsband, hängen, armband, ringar, tåringar, och öronclips. Dessutom har Savanni.com ett brett utbud av olika typer av fauxsmycken som du inte behöver ett hål för, inklusive faux septumsmycken, faux örhängen, faux plugs, faux stretchsmycken, faux ringar och många andra typer av fauxsmycken, allt enkelt och bekvämt online.

Piercingsmycken online - Vårt sortiment av piercingsmycken inkluderar navelsmycken, septumsmycken, ögonbrynsmycken, tungsmycken, bröstsmycken, helix-smycken, retainers, läppsmycken, piercingringar och hästskor. Du kan enkelt beställa piercingsmycken online från Savannis breda sortiment av produkter. Vi har ett brett utbud av piercingsmycken i olika utföranden, material och storlekar för alla behov av piercingsmycken.

Materialen sträcker sig från trä till titan. Savannis smycken tillverkas av högkvalitativa material och produkterna testas bland annat i tullaboratorier. Alla Savannis produkter är nickelfria.