Leveranssätt

Vi använder Finlands Post för att skicka våra försändelser. Vi strävar efter att behandla beställningarna snabbt, oftast under beställningsdagen eller nästa möjliga vardag. Alla små försändelser skickas som första klassens brev hem till dig. Vid större försändelser skickas en ankomstavi till din hemadress. Efter detta kan du omedelbart hämta paketet på posten.

Expeditionsavgift

BREV/1 KLASS: 40 SEK

Om du väljer att beställningen ska levereras som ett vanligt brev så levereras din beställning i första klass och kommer hem till dig med dagsposten. Notera dock att brev inte omfattas av Postens försändelseuppföljning.

POSTPAKET MED SPÅRNINGSNUMMER: 110 SEK

Välj detta alternativ ifall du vill kunna följa med försändelsen. Du får även en försändelsekod av oss så att du kan följa med försändelsens leverans.

Leveranstid

Vi strävar efter att leverera beställningar till posten under samma dag som beställningen gjorts (beställningar som gjorts under förmiddagen). Leveranstiden i Finland är därmed vanligtvis 1-3 vardagar från beställningsdagen (1-4 dagar vid rusningstid). Leveranstiden till Sverige är vanligtvis 2-5 vardagar. Vi strävar efter att avlägsna de produkter som är tillfälligt slutsålda från nätbutiken men om du beställt en produkt som visar sig vara slutsåld meddelar vi om detta i första hand via textmeddelande eller e-post. Vi kan skicka hela beställningen till dig genast då vi fått produkten som saknas. Vi strävar efter att leverera beställningarna i sin helhet. Ifall den tillfälligt slutsålda produkten har en väldigt lång leveranstid kan vi dela upp beställningen och skicka produkterna vartefter vi får påfyllning i vårt lager.