Returneringsanvisningar

Returneringsanvisningar

Savanni följder konsumentverkets anvisningar angående nätbutikshandel. Hela, oanvända produkter har 14 dagars full returrätt. Returen är avgiftsfri för kunderna (obs! gäller endast inom Finland).

Vid önskad retur måste kunden skilt komma överens med försäljaren om returen. Kunden får instruktioner för att returnera varan efter att hen kontaktat oss. Returrätten är 14 dagar efter att kunden hämtat varan. Du når oss bäst per e-post på info@savanni.com. En trasig produkt byts i första hand ut mot en likadan, felfri vara. Savanni ersätter inte möjliga kostnader som uppkommit i samband med returen om det inte avtalats om tidigare.

Fel vid leverans

Tyvärr kan produkter gå sönder vid leverans även om de förpackats väl. Vi rekommenderar därför att du kontrollerar paketet redan då du hämtar det och lägger märke till möjliga skador på paketet. Gör genast en skadeanmälan till dit postkontor ifall försändelsen skadats i leveransskedet. Kontakta också vår kundtjänst på info@savanni.com så kan vi komma överens om att skicka en ny produkt åt er.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om beställningsprocessen är du välkommen att kontakta oss på info@savanni.com. Vår hjälpsamma kundtjänst svarar också gärna på frågor om produkterna och kan även hjälpa dig bland annat med att välja rätt storlek på piercingsmyckena.